Dag 5

Hvor var det godt at vi blev ved Beinglas teltplads i går… Der kom bare vand og vand i store mængder. Efter at vi var landet på deres lille lokale “West Highland Way-pub” kunne vi bare se til at den ene mere druknede vandremus efter den anden, kom i læ og ly for regnen. Og regnmængderne stoppede bare ikke. Det væltede ned hele natten, og da klokken var godt 6.00 måtte Lotte kapitulere. Det dryppede ned igennem teltdugen og ned på soveposen. Heldigvis var der ikke noget der var blevet plaskvådt, ud over teltene selvfølgelig.

Vejrudsigten lovede dagsregn og da vi havde en del kilometer at indhente fra i går, var vi pakket og af sted før 8.00
Det støvregnede hele formiddagen, så det var til at holde ud. Men hårdt var det dog alligevel da dagen bød på en del op og nedstigninger. Samlet er vi gået 650 højdemeter op og 580 højdemeter ned.

Vi har i dag bevæget os fra lavlandet og op i højlandet. Det har betydet en synlig ændring af landskabet og vi er nu omringet af enorme og smukke bjergmassiver. Fjelde, bjerge og vidder gør altså noget helt fantastisk ved krop og sjæl… Jeg vil undlade at prøve at forklare her, blot nøjes med at sige WOW!!!

Over middag stilnede regnen af og vi har haft en “relativ” tør eftermiddag.
Vi fik hentet de tabte kilometer fra i går og fik således gået ca. 31 km i dag. Det betyder at vi nu samlet set er gået 95 km. og er derfor godt og vel halvvejs nu.
Vi må vist begge indrømme at både fødder og ben er rigtig godt brugte i dag.
Vi har teltet nær Bridge of Orchy og har fået spist aftensmad. Heldigvis var der ophold i vejret og endda lidt sol da vi slog teltene op, så de var hurtigt tørre igen.

Efter en hyggelig lille aften-whisky-toddy ved den brusende flod er vi vist begge HELT klar til en blød og varm sovepose og en ny dag i vente i morgen.
Såå… godnat herfra 🙂

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar