Firmaarrangement

Firmaevent: Jylland, Fyn og Sjælland

Anderledes firmaarrangement i det fri

Trænger I til et anderledes firmaarrangement, der kan samle flokken om en god oplevelse? Vi tilbyder unikke sociale firmaarrangementer, der giver smil på læben, fælles grin og måske en udfordring der kræver teamwork og fællesånd at løse.

Med udgangspunkt i at samles udenfor, nyde naturen og dyrke fællesskabet, får I en uforglemmelig, anderledes og lærerig oplevelse. Når vi mødes i det fri, trækkes vi væk fra hverdagen og får et særligt pusterum sammen med kollegerne og opdager nye vinkler i teamet.

Alle arrangementer tilpasses jeres ønsker.

Eksempler på

Firmaarrangementer

Pia Immlen

Kano og gourmet

Yellows.dk

4-dags personalearrangement i Sydsverige med kano og gourmetmad over bål.

Anderledes firmaarrangement med friluftsliv i fokus

3-dags personalearrangement

COLO-consulting

Personalearrangement med det formål at skabe dynamik, sammenhold og fælles oplevelser.

TaendstÜl traening

Kursus i udeliv

Skrøbelev heldagsskole

Kursus i udeliv, udviklet til ansatte på Skrøvelev heldagsskole.

Friluftsliv, bålhygge og fællesskab

Anderledes og oplevelsesrigt firmaarrangement

Mulighederne for aktiviteter til et udendørs firmaevent er mange. Eksemplerne listet herunder er blot idéer til, hvilke aktiviteter et firmaarrangement kunne indeholde. Hvis du ikke finder præcis den aktivitet du kunne tænke dig, som tøv ikke med at skrive til os med dit ønske. Vi står klar til at hjælpe dig med arrangere et anderledes firmaarrangement for dig og dine kolleger.

Aktiviteter til firmaarrangement

 • Tænd ild uden brug af lighter eller tændstikker
 • Madlavning over bål
 • Overlevelsesteknikker
 • Find vej - kort og kompas
 • Primitivt ly
 • Byg og bo i naturen
 • Foredrag
 • Kano
 • Vandring
 • Byg en vildmarksstol
 • Teamcoaching
 • Lederudvikling
 • Teambuilding
 • Fandt du ikke den aktivitet du leder efter? Tøv ikke med at skrive til os.

Specialdesignede firmaarrangementer

I videoen nedenfor fortæller Mette hvordan et anderledes firmaarrangement med friluftsliv i fokus, for eksempel kunne se ud. Firmaarrangementet i videoen, var en oplevelse bygget op om en fast base, med 2 overnatninger i telt og dagsture og aktiviteter på eller omkring den faste base. På dette kursus var kano og mad over bål i fokus, udover selvfølgelig fællesskab og bålhygge.

Alle kan deltage i et udendørs firmaarrangement. Man skal ikke kunne noget i forvejen. Det kræver blot lysten og modet at prøve noget nyt og man skal være klædt på efter vejr og vind. All-Out sørger for aktiveteter og det udstyr der skal bruges.

Et arrangement hvor komfortgraden er lidt højere, kunne være at overnatningen fandt sted i hytte fremfor telt. Det giver mulighed for at være ude og opleve naturen om dagen og lægge sig til rette en hyggelig hytte om natten, hvis man er udfordret i forhold til at skulle opholde sig ude hele døgnet.

Søger man mere udfordring kunne et anderledes firmaarrangement også foregå som en vandretur tur fjeldet med overnatning i telt og oppakning i rygsækken.

Formålet med at opholde sig udendørs over længere tid, er at give et pustemrum til hverdagen, en oplagt mulighed for at stå ræset og nyde hinandens selskab, roen og naturen på en ny måde. At være offline sammen i naturen, giver en unik mulighed for at opleve ens kolleger på en ny måde, som skaber begejstring og fælles oplevelser.

Mette fortæller om sin baggrund og uddannelse, som grundlag for at kunne give grupper og kolleger gode og anderledes oplevelser udendørs. Hun har arbejdet med coaching, leder- og medarbejderuddannelse, samt suppleret med en uddannelse som friluftsvejleder, så dit team er i trygge hænder, i måske, uvante omgivelser.

Heimdall-11 2

Heimdall Nordisk Ledelse

Et unikt samarbejde mellem COLO og All-Out. “Et ledelseskursus skabt for ledere, der leder andre” Heimdall Nordisk Ledelse er en inkluderende og tillidsbåret ledelsesstil, der er et stærkt supplement til at kunne lede og navigere igennem perioder, der er udsat for voldsomme forandringer.

Firmaevents

Anbefalinger

 • Faaborg-Midtfyn Kommune har været heldig at samarbejde med Mette Mortensen, omkring aktiviteter for krigsveteraner og sårbare unge.

  Mette er god til at få alle med, man kunne se og mærke hun forstår de forskellige personers udfordringer og agerer derefter.

  Vi kan på det varmeste anbefale Mette Mortensen, hun skaber en ro, interesse og glæde omkring naturen og vildmarksliv. 

  Lars Simonsen
  Lars Simonsen
  Faaborg-Midtfyn kommune - Projektleder
 • Fagligt er Mette en stærk formidler og hun er drevet af en passion for at få så mange af os med udenfor i naturen som muligt. Når man samarbejder med Mette, deler hun rundhåndet ud af badass natur skills, egne erfaringer og godt humør. Hendes faglig leverance er professionel og meget sikker, så den sidder i skabet hver eneste gang. 

  Søren W. Hansen
  Søren W. Hansen
  COLO - consulting
 • Hvis du vil have det sjovt og møde en kvinde med en utrolig evne til at være nærværende og tilstede, så tøv ikke med at booke Mette.
  Hun er ikke bare knaldhamrende dygtig, hun er 
  også kreativ og enorm god til at se muligheder og anerkende sine omgivelser.

  Lone Liff
  Lone Liff
  Medejer; Liff & Hauschildt
 • I have had the pleasure of working with Mette for several years both as colleague and as her HR Business Partner. I know her as a very skilled and dedicated leader. Her approach to all tasks is solution and people minded. One of many gifts is her ability to think HR and business together.  She brings out the best in people.
  Allan Nørgaard
  Allan Nørgaard
  Head of Academy & HR Kvik A/S