Firmaarrangement

Ud ad komfortzoenen
& ind i fællesskabet

Trænger I til et anderledes firmaarrangement, der kan samle flokken om en god oplevelse? Vi tilbyder unikke sociale firmarangementer, der giver smil på læben, fælles grin og måske en udfordring der kræver teamwork og fællesånd at løse.

Med udgangspunkt i at samles udenfor, nyde naturen og dyrke fællesskabet, får I en uforglemmelig, anderledes og lærerig oplevelse. Når vi mødes i det fri, trækkes vi væk fra hverdagen og får et særligt pusterum sammen med kollegerne og opdager nye vinkler i teamet.

Alle arrangementer tilpasses jeres ønsker.

Eksempler på

Firmaarrangementer

Pia Immlen

Kano og gourmet

Yellows.dk

4-dags personalearrangement i Sydsverige med kano og gourmetmad over bål.

Sommerferie 2021 Højskole Friluftsliv

3-dags personalearrangement

COLO-consulting

Personalearrangement med det formål at skabe dynamik, sammenhold og fælles oplevelser.

TaendstÜl traening

Kursus i udeliv

Skrøbelev heldagsskole

Kursus i udeliv, udviklet til ansatte på Skrøvelev heldagsskole.

Specialdesignede arrangementer

Heimdall-11 2

Heimdall Nordisk Ledelse

Et unikt samarbejde mellem COLO og All-Out. “Et ledelseskursus skabt for ledere, der leder andre” Heimdall Nordisk Ledelse er en inkluderende og tillidsbåret ledelsesstil, der er et stærkt supplement til at kunne lede og navigere igennem perioder, der er udsat for voldsomme forandringer.

Anbefalinger

 • Faaborg-Midtfyn Kommune har været heldig at samarbejde med Mette Mortensen, omkring aktiviteter for krigsveteraner og sårbare unge.

  Mette er god til at få alle med, man kunne se og mærke hun forstår de forskellige personers udfordringer og agerer derefter.

  Vi kan på det varmeste anbefale Mette Mortensen, hun skaber en ro, interesse og glæde omkring naturen og vildmarksliv. 

  Lars Simonsen
  Lars Simonsen
  Faaborg-Midtfyn kommune - Projektleder
 • Fagligt er Mette en stærk formidler og hun er drevet af en passion for at få så mange af os med udenfor i naturen som muligt. Når man samarbejder med Mette, deler hun rundhåndet ud af badass natur skills, egne erfaringer og godt humør. Hendes faglig leverance er professionel og meget sikker, så den sidder i skabet hver eneste gang. 

  Søren W. Hansen
  Søren W. Hansen
  COLO - consulting
 • I have had the pleasure of working with Mette for several years both as colleague and as her HR Business Partner. I know her as a very skilled and dedicated leader. Her approach to all tasks is solution and people minded. One of many gifts is her ability to think HR and business together.  She brings out the best in people.
  Allan Nørgaard
  Allan Nørgaard
  Head of Academy & HR Kvik A/S