Kurser/ture i fjeld og friluftsliv

All-Out kurser i basisfriluftsliv og fjeldvandring.

Klik ind på kalenderen og se hvornår det næste kursus bliver afholdt HER

Individuelle tilbud

Der er ligeledes mulighed for at arrangere individuelle friluftskurser for private, virksomheder eller institutioner, af kortere eller længere varighed. Prisen vil afhænge af antal deltagere samt længden på kurset. Kontakt os for et uforpligtende tilbud HER

Friluftskurser

Er du ny i friluftsliv, eller trænger dine friluftskompetencer til at blive støvet lidt af, så er kurset i basis friluftsliv noget for dig.

Kurset er tilrettelagt, så det vil give dig de mest basale færdigheder til at opholde dig, vandre og overnatte i det fri. Det vil ruste dig til at tage på tur med rygsæk og vandrestøvler, enten alene eller med gode friluftskammerater. På kurset vil du få færdigheder til at planlægge kortere ture i simple omgivelser, så du kan tage sikkert på tur, få mere overskud og derfor få en mere positiv oplevelse i fremtiden.

Vi vil på kurset give dig simple færdigheder, der er nødvendige, hvis du vil holde dig tør, mæt og varm på tur, og du vil få erfaringer med din oppakning, så du fremover kan “bære dit hjem på ryggen” på den bedste måde.

Klik ind her og se datoerne for de næstkommende kurser: Basiskurser i friluftsliv

6-Dags fjeldkursus i Norge

Har du lyst til at lære mere om at færdes på fjeldet, så er dette kursus i fjeldvandring noget for dig.

Du vil lære om orientering, sikkerhed, gruppedynamik, udstyr, ”mæt, varm og tør”, vandreteknikker og de 9 fjeldregler. Du vil få styr på dine kompetencer og udstyret det kræver.

Vi tager udgangspunkt i at du har en vis erfaring i at vandre i de hjemlige egne og du har prøvet at overnatte ude. Du har dog aldrig selv været på tur i fjeldet over flere dage, eller måske er det bare meget længe siden du sidst var af sted. Du vil derfor gerne have styr på dine kompetencer i fjeldvandring og vide hvilket udstyr dette kræver.

Klik ind her og se datoerne for de næstkommende kurser: 6-dags fjeldkursus

Friluftskurser

Er du fascineret af de majestætiske fjelde, de uendelige vidder, den friske fjeldluft og det rene fjeldvand?Har du lyst til selv at begive dig ud på nye eventyr? Men synes du, at du mangler de grundlæggende færdigheder og den praktiske erfaring, der giver dig de rette kompetencer og tryghed til, at tage ud på fjeldet, på egen hånd. Så er et af disse kurser måske lige noget for dig.
På disse kurser vil vi især bruge tid på vandreteknikker og turplanlægning, samt give dig kendskab til orientering, sikkerhed, udstyr og mad på tur.
Du får undervisning i både den grundlæggende viden og den praktiske erfaring, der efterfølgende giver dig færdigheder til, at tage på kortere ture på fjeldet, med eller uden overnatning, på egen hånd.

Vælg mellem et af følgende kurser: Aktivitetskalender