Testimonials

Videoer

Tidligere deltagere fortæller

Marianne Nielsen

/ /
Marianne fortæller om hvordan hun som 60 årig kom i gang med friluftslivet i 2010 og om sin deltagelse på blandt andre kurserne ‘Basiskursus i friluftsliv’, ‘Vinterfriluftsliv’ og ‘Fjeldkursus’

Stefan Nielsen

Stefan fortæller om sin deltagelse på kurset ‘Basiskursus i friluftsliv’ og om hvad deltagelsen i kurset og friluftslivet i dag betyder ham og familien.

Malte Spence

Malte fortæller om sin første fjeldtur med fuld oppakning som 19 årig i de Laplandske fjelde fra Kebnekaise til Abisko. Efterfølgende har Malte også deltaget i længere ture med Mette til både Norge og Grønland.

Vi har haft stor glæde af at have Mette til at tilrettelægge og gennemføre 3 energifyldte temadage for os. Hendes store bagkatalog og livserfaring i at arbejde med mennesker og natur gør at hun er en autentisk og smittende formidler.

Mette får vores bedste anbefalinger, hun er ukrukket og helt fantastisk godt selskab.

Søren W. Hansen
Søren W. Hansen
COLO - consulting

Mette er en dygtig leder med øje for individet og helheden. På en længere vandreferie har jeg oplevet Mette skabe oplevelser for alle.

Mette ser alle, hjælper alle og bidrager naturligt til oplevelser.Hun er en naturlig leder i naturen og en verdensmester i oplevelser.

Tak for bidraget til min personlige udvikling.

Niels Dahl
Niels Dahl
Adm. direktør: Digital Revisor

Mette Mortensen er en af mine bedste samarbejdspartnere og instruktører i Bushcraft Danmark.

Hun er desuden en superdygtig og professionel underviser.

Vi har jævnligt stor glæde af hinanden som sparringspartnere.

Jesper Hede
Jesper Hede
Bushcraft Danmark