Så må jeg hellere lige tjekke teknikken og se om jeg kan finde ud af at lave blog-opslag direkte på telefonen…

imageFor at det kan lade sig gøre er det jo ret væsentligt at jeg har strøm til alt det elektronik. Til dette formål har jeg valgt at medbringe et Brunton inspire lithium batteri på 3.200 mAh. Et Brunton Solaris 4 Watt USB solcellepanel samt diverse kabler. Samlet vægt på 375 g.

Rygsækken er nu også klar. Den endte på 16 kg. og så er jeg stadig i syv sind om jeg skal slæbe det gode spejlrefleks-kamera på 700 g. med. Lige nu hælder jeg til at tage det med selvom det jo vejer for 1 1/2 dags mad. Men jeg tror jeg bliver glad for billederne efterfølgende…

imageHvor om alting er, så tror jeg at jeg er ved at være klar til afgang i morgen meget tidligt sammen med Lotte. Rejse/vandretøjet ligger klart og støvlerne har fået det voks de kunne trække… image

Følg os her på bloggen de næste ti dage , hvis du taster din mailadresse ind her på siden vil du få en notifikationen når der bliver uploadet nyt.

 

Synes du godt om indlægget? Så del det med dit netværk:

1 comment on “West Highland Way – 3”

Skriv et svar