Dag 8

We did it..
154 km West Highland Way er nu gået og selve turen blev afsluttet med en kort lille etape på 10 km i dag.

Kl. 11.00 kunne vi tage de obligatoriske billeder af statuen der markerer turens slutpunkt.
Heldigvis gik vi det ekstra stykke i går, hvor vejret var fint.
Vi havde kun lige stået vores telte op i går, med udsigten til Ben Nevis’ snebeklædte top, før regnen kom – og det har stort set regnet siden.

Den ene pjaskvåde WHW-hiker efter den anden kom traskede ind til Ford Williams, mens Lotte og jeg sad og kikkede ud af cafevinduet, drak varm kakao og spiste kager.

Det har virkelig været en helt fantastisk tur.
Ud over det enorme og storslående landskab, har turen også budt på mange grin og gode stunder for Lotte og jeg. Vi har nu været sammen 24 timer i døgnet i 7 dage i træk og vi har bare haft en rigtig god tur.
Alt har fungeret rigtig godt for os, en fornøjelse når det kan lade sig gøre.

I morgen står dagen på bestigningen af Skotlands højeste bjerg Ben Nevis. Bjerget er 1343 m.o.h. så det er ikke uoverskueligt. Der ligger dog stadig en del sne på toppen, så det bliver nok en kold fornøjelse. Vejrudsigten melder om lidt mere klart vejr, så vi krydser både fingre og tæer for en fantastisk udsigt fra toppen i morgen 🙂

Vi siger godnat her fra foden af Ben Nevis klædt i tunge og våde regnskyer!

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar