En oplevelse der fæstner sig i bevidstheden. En viden om at disse 5 dage vil få en betydning i mit liv.

Det vil være dage jeg husker, dage jeg fortæller om, dage jeg vil glædes ved og dage der fik mig til at drømme om endnu flere eventyr.

Dufte, drømme, musik, smagsoplevelser, frost på kinderne, sved på ryggen og crampons der knirker i den frosthårde sne.

Op, op, op…. Udsigt over sneklædte bjerge, helt til Saharas varme sand. Smil, isøkser, Toblerone og 1001 nats eventyr under den arabiske nattehimmel.

Se en flot lille video her, filmet af en af deltagerne fra vores vinterbestigning af Mt. Toubkal, Nordafrikas højeste bjerg, beliggende i Atlasbjergene. 4.167 m.o.h…. Klik HER og se bare en brøkdel af de indtryk vi fik!

Jeg elsker eventyr!

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar