Kano og gourmet – “at møde mig selv på ny”

I april 2017 havde fotografvirksomheden Yellows.dk booket All-Out til at arrangere et 4-dags personale-arrangement i Sydsverige med kano og gourmetmad over bål.

Til arrangementet havde vi outdoor-kok Esben Syberg med til at stå for maden og resten var arrangeret og tilrettelagt af Mette Mortensen.

Her kan du læse hvad én af deltagerne oplevede på turen:

“At være på tur med All-Out var for mit vedkommende et møde med mig selv på ny.

At blive hevet ud af hverdagens trummerum på denne måde, giver plads til reflektion og til at få tanket oplevelses kontoen helt op.

Den rå natur og roen tog mig med storm og var som balsam for min sjæl. 

Oplevelse blev toppet op med den ultimative forkælelse, når vi mætte af indtryk, trætte og sultende vendte tilbage efter en dejlig dags kanotur med Mette. I lejren blev vi modtaget af Esben der glad og overskudsagtig var i færd med at tilberede de lækreste måltider som andeconfit, indbagt vildsvin, blåmuslinger og østers over bålet.

Alt virkede så nemt og ukomplicerede. Kontrasten mellem den rå og primitive natur, omgivelserne og de fineste anretninger af maden, hvor der var tænkt over hver en lille detalje, var helt unik og slående.

At sidde der og kigge ud over en spejlblank sø med skønne mennesker, mens bålet knitrer i baggrunden og så indtage et sådan måltid, tilberedt på selvsamme bål, gav mig  fornemmelsen af, at jeg var på det helt rigtige sted, på det helt rigtige tidspunkt. Der var intet andet sted jeg hellere ville være!

Og det bedste ved det hele var, at næste morgen startede det hele forfra igen!

Om morgenen når der blev liv rundt omkring i lejren, og teltdugen lynet op, blev vi mødt af duften af bål, scrambled egg med friske urter, lyden af gas kogeren der var sat over til kaffe og den skønneste udsigt til søen, der ventede på at blive indtaget af endnu en tur i kanoen.

Jeg er hooked!”

Pia Winter – Yellows.dk

Det er en fornøjelse at lave arrangementer som dette, hvor alt bare går op i en højere enhed.

Dette var et af den slagt arrangementer.

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar