Årets sidste basiskursus i friluftsliv afholdt med succes

Hvilken herlig afslutning på en skøn sommer-sæson 2017

Det er intet mindre end fantastisk at afslutte sommer-sæsonen på denne måde.
Et nærværende, positivt og sprudlende hold, med en kæmpe lyst til at lære, nyde og være under åben himmel.

Jeg vil her gerne dele de tilbagemeldinger jeg ganske uopfordret fik tilsendt efter kurset. Glæder mig allerede til næste sæson.

Jeg håber at se mange af jer igen derude i fremtiden og ind til da, pas rigtig godt på jer selv og hinanden.

De bedste friluftshilsner

Mette / All-Out

Kære alle

Tak for en dejlig weekend – lidt for meget røg den sidste dag, men dejlig lærerig. 
Jeg glæder mig til at komme igang med flere og endnu sjovere udendørs oplevelser. 

Tak til alle!

Kærlig hilsen Charlotte

Tak fra mig også.

Det var en virkelig dejlig weekend og Mette du er fantastisk til at lære fra dig og til at få det hele til at virke så simpelt – Tak for det 🙂

Jeg håber vi ses et sted derude… 🙂

Venlig hilsen / Best Regards Pia

Der er vasket – teltet hænger på loftet og hverdagen er retur med masser af energi.

Stor tak til jer alle og særligt til dig Mette .

Du er en klasse for sig – og en super og unik guide.
TAK TAK TAK

Mange gode hilsner fra Simon og Dorte

Selv kære alle sammen:) 

Det var fortryllende at være væk med  jer allesammen All-Out hele weekenden. Det bliver ikke sidste gang. 

Jeg synes, at jeg har lært så meget.

I dag har jeg været på eksperimentariet med en masse elever. Jeg var selv i ide-værkstedet, hvor man kunne undersøge vores evne til at tænke nyt. Jeg lærte om, hvordan hjernen helt vælger at følge vanens vej. Nøjagtig som jeg gjorde, da jeg skulle finde tilbage til Kagerup. Det er superspændende for en lærer. Hvordan aflærer vi det gamle, og husker at bruge det nye?

Så fik jeg overvejelser om, at jeg skal dyrke fællesskabet i naturen mere. Jeg nød virkelig at være sammen med jer. Jeg havde helt glemt, hvor social et menneske jeg egentlig er. Jeg kom til at tænke på, at da jeg var yngre ville jeg ikke bo i kollektiv. Fordi jeg ville finde det alt alt for hyggeligt, at sidde rundt om bordet og spise og lytte. Præcis som at hænge ud rundt om bålet med jer.

Jo lettere min rygsæk blev, jo mere positiv er jeg indstillet overfor rygsæktur.

Jeg kom igennem min regne-angst:) ….bl..a. dit rolige væsen Mette. Mens jeg sad og stressede over 4 x 3,2 (OMG), lagde skrev jeg mig bag øret, at jeg skal huske på, hvor skønt det er for den stressede elev, at læreren er rolig.

Kompas…DET skal dyrkes og øves.

Og mit tøj vil jeg passe bedre på.

HURRA.

Kh. Mirijana

Kære alle jer

Kan kun slutte mig til jeres begejstring over en super dejlig weekend. Blev mindet om hvor vild jeg er med at være derude, også selvom rygsækken var tung og dum 🙂

Dejlige mennesker, hyggeligt og lærerigt. Har forelsket mig lidt i fjeldturen til sommer.

Men håber på at komme ud før det. Tænker lidt på at tage nogle dage i efterårsferien, hvis jeg får tid.

Knus Anne Christine

Tak til Mette for et supergodt basiskursus i Gribskov.

Det kan helt klart anbefales. Mette er en dygtig formidler og rigtig behagelig at være sammen med.

Også tak til resten af holdet, I var bare go’e.

Thomas

Jeg kan stærkt anbefale alle at tage med, du ender med at blive Mette-fan – Det blev hele “mit” hold. – ud over fan af naturen selvfølgelig, men det er vi jo i forvejen

Charlotte

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar