Test af brænderJeg har længe kikket på den og har nu været så heldig at få fat i en brugt Kelly Kettle. Da jeg jo på INGEN måde mangler kogegrej, passede det mig perfekt ikke at skulle investere i en ny.

Jeg tager på Øhavsstien på Ærø her i weekenden og derfor går overvejelserne på, om jeg skal prøve kræfter med denne… Den vejer en smule mere end min lille gasbrænder, til gengæld behøver jeg ikke medbringe brændstof. Alt hvad jeg behøver er lidt tørre kviste, kogler, tørv eller andet. Vægten er alt incl. 690 g. (for en ½ l. kande) og dertil skal jeg, ved behov, have en lille gryde med (ca. 140 g.), hvis jeg da ikke kan klare mig med kogt vand alene.

test med grydeKelly Kettle er hul indvendigt og vandbeholderen er så yderst i flasken. Det lille kvist-bål tænder man i den nederste skål og sætter flasken ovenpå. Øverst kan man sætte en holder til sin gryde, hvis man skal bruge denne. Jeg har testet den i haven i dag og resultatet var i første omgang rigtig godt. En halv liter vand koger på ca 2-4 minutter, afhængig af bålets størrelse. Jeg tror den får chancen i weekenden 🙂

Se en YouTube video her om kedlen i brug!

Test uden kande

 

Synes du godt om indlægget? Så del det med dit netværk: