Produktion af dæktræk-systemet til ACT, Grønland – marts 2016

Så skal der gang i træningen til vores vandretur på Arctic Circle Trail, Grønland i marts 2016, og første projekt er dæktræk. Af sted til vores lokale mekaniker som villigt udleverede brugte dæk til os.

Produktionen i billeder

Her kan du i billeder se hvordan Jacobs produktionen af dæktræk-systemet til os begge er foregået. Kunsten er at hele systemet og boltene bliver symmetrisk placeret således at trækket fra dækkene er lige på vores seler under træning.

Inspirationen til hvordan dæktræk-systemet kan laves, har vi fundet på Erik B. Jørgensens hjemmeside, www.komud.dk. Her kan du se hans beskrivelse med ord: Kom godt igang med dæktræk

Vi har allerede været af sted de to første dage og ingen tvivl om at det er hårdt… Specielt ikke når der konstant samler sig 10 liter slushice i hvert dæk…
Nu gælder det bare om at holde på og ikke give op selvom det trækker tænder ud…

Håber også du kan blive inspireret af dette projekt, held og lykke med din træning

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar