3-dags personalearrangement

Arrangeret for konsulenthuset COLO-consulting

3 enkelte dage, fordelt over en kortere eller længere periode, med fokus på styrkelse af fællesskab og samarbejde, en god oplevelse, det frie liv og vildmarksteknikker

Alle tre dage foregår ved Hald hovedgård i Dollerup bakker ved Viborg fra klokken 10.00 til kl. 16.00

Vi har i den grad haft stor glæde af at have Mette til at tilrettelægge og gennemføre 3 energifyldte All-Out temadage for os konsulenter i COLO Consulting, Search & Selection.

Mettes natur- og outdoor viden er til kæmpe inspiration og fortsat glæde uanset om man er på vej til at tage de første vandreskridt ud i herlige naturoplevelser, om man er en rusten spejder, der lige skal have et brush up på kort og kompas eller om man for den sags skyld er en hardcore buschcrafter. 

Indlevelsesevnen til at sammensætte et temafyldt program med forskellige naturoplevelser, historiefortælling, friluftsopgaver og praktiske hovedbrud, tips og tricks falder helt naturligt for Mette, mens hun rundhåndet deler ud af egne erfaringer og oplevelser.

Mettes store bagkatalog og livserfaring i at arbejde med mennesker og natur gør at hun er en autentisk og smittende formidler, der sørger for at ”feel good” faktoren er helt i top hos alle fra kursusstart til slut. 

Mette får vores bedste anbefalinger, hun er ukrukket og helt fantastisk godt selskab.

Søren W. Hansen

Dag 1 – Vandring

Foruden af have en god dag sammen, hvor vi skal vandre mellem 5-10 km, vil vi gennemgå de simple færdigheder, der er nødvendige, hvis man skal holde sig tør, mæt og varm på vandretur. Alle vil få erfaringer med udstyr, vandreteknikker, oppakning og rygsække, så man fremover kan ” bære sit hjem på ryggen” på den bedst mulige måde. 

Dag 2 – Kort og kompas

Her bliver gruppen udfordret gennem leg og læring og vil få færdighederne til at finde rundt på egen hånd. Formålet er at hver deltagere blever erfaren til at tage mere sikkert på tur, få mere overskud og derved få en mere positiv vandreoplevelse i fremtiden.

Vi vil på kurset træne de simple færdigheder der er nødvendige, hvis man skal bevæge sig uden for de markerede ruter.

Dag 3 – Basis Bushcraft

En hyggelig eftermiddag nær varmen fra bålet. Deltagerne vil på dette kursus få mulighed for at træne de mest grundlæggende færdigheder, som de skal bruge, for at klare sig alene i naturen, med færrest mulige hjælpemidler. Dette kan enten være i forbindelse med en selvvalgt pause fra hverdagens travlhed, eller hvis man er kommet i en reel nødsituation, hvor man har brug for at kunne tage vare på sig selv og sin egen sikkerhed.

Deltagerne medbringer selv:

På alle tre kursusdage bedes deltagerne selv medbringe praktisk tøj egnet til vejreforholdene (vi skal være udendørs alle tre dage) samt godt og fornuftigt fodtøj.

Madpakke og drikkelse til dagen, kaffe, the eller varm kakao og lidt hygge sørger deltagerne også selv for.

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar