Podcast: Radio Mix-FM

I august 2019 havde jeg besøg af Katrine Fribo fra Radio MixFm. Bevæbnet med mikrofon og diverse lydudstyr, havde vi en hyggelig formiddag her i køkkenet i Kulhuse. Vi snakkede om mine oplevelser i Alene i Vildmarken, stort som småt, og kom omkring mange spændende vinkler.
Lyt med her, hvis er nysgerrig på at komme med “bag kameraet” og hør mere om mine personlige oplevelser i vildmarken.

Jeg har lært mange nye ting efter denne oplevelse, eller måske er jeg nærmere blevet bekræftiget i mange ting. Dels at jeg i høj grad lever det liv jeg gerne vil, på godt og ondt og i hvor høj grad jeg elsker mine børn, Jacob og hele min familie. Jeg har lært at jeg trives bedst ved at være et skridt foran og arbejde positivt med mine tanker.

Så har jeg desuden fundet ud af, at jeg kunne mere end jeg selv troede – hvilket er en KÆMPE gave og sidst, men ikke mindst, er jeg blevet bevidst om, hvor stolt jeg er, over de beslutninger jeg har taget i mig liv, både de store og de små – også dem der kiksede… Jeg ved at det er vigtigt at kunne værdsætte sig selv og kunne anerkende at vi til en hver tid træffer de beslutninger der i situationen virker bedst…. Det er jeg stolt af at jeg altid gør, også selvom jeg ofte bliver klager bagefter.”

Sæt dig til rette med en kop varmt og lyt med lige her:

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar