Covid 19 – Ikke så skidt, at det ikke er godt for noget!

Vi blev vi 2020 rendt over ende af en pandemi. COVID-19 fik en indvirkning på stort set alle danskers hverdag, og for rigtig mange har det været en udfordrende oplevelse.

I dette opslag har jeg forsøgt at finde de lyspunkter som 2020 har haft og OM der, trods alt, er er kommet noget godt ud af Corona-tiden?

Jeg har spurgt mine trofaste følgere af All-Out, og her kan du få et indblik i nogle af deres skønne historier – jeg er vild med jer alle og jeg glæder mig til vi igen kan mødes derude…

Nederst kan du se et par af deres smukke billeder.

Elsebeth Ring Andersen

Jeg har lavet gåtursaftaler med forskellige veninder og det har gjort, at jeg lige pludselig får set deres nærområder, som jeg ellers ikke ville få set på samme måde – i dag er det min vinterbade-makker’s løberute igennem kolonihaver, skov og lidt i byen, der er på tapetet – i fredags var hun med rundt i mit område og se alle de tiltag, som vores lokalråd har været en del af at få etableret og der udover har vi været ved skov og strand.

Mette Arleth

Jeg har i en årrække været på tur med overnatning en gang om måneden. Det har jeg også været i 2020, og der var bestemt ikke mindre brug for denne “friluftsventil” med nedlukning, hjemmearbejde og så videre.
Men jeg har faktisk været på en del flere eftermiddagsture og udflugter end jeg plejer, og generelt gået flere ture. Jeg kan se på min skridttæller at jeg går utroligt få skridt i løbet af en hjemmearbejdsdag, sammenlignet med almindelige arbejdsdage, og det er kroppen ikke glad for. Så er det godt at kunne tage sin mand i hånden og gå en tur, nu vi begge er hjemme hele tiden.

Per Axelsen

Hej, for mit vedkommende har det givet en endnu større trang til at komme ud i den Danske natur, og se steder jeg ikke havde været før.

Her fra en weekendtur på Røsnæs, derudover Sjællands Odde, Sjællands Nordkyst, Ry-Himmelbjerget.

Stadig planlagte ture i år til Thy, Enø og Bornholm

Kaare Meldgaard

Personligt har jeg bare fået endnu mere tid har været så heldig at gå hjemme næsten hele det første år af vores datters liv, masser af daglige ture, og masser af weekend ture med telt

Mie Nedergaard Vajhøj

Har nydt friluftslivet i en del år .. men må sige at 2020 har budt på rigtig mange gode oplevelser i Dk. Skulle har gået en del af Camino France sammen med min mand i maj 2020 men den blev i stedet byttet ud med Camøno-vandring på Møn med telt, bål mad på stranden og aftenbad i sol nedgangen og hvor det vigtigste mål for dagen var.. hvor meget mad og vand har vi.

Utroligt hvor lidt vi har brug for og hvor meget man kan glæde sig over de små ting i livet.

Dorte Krogh

Massevis af overnatninger i det fri – også alene. At se foråret spire frem hver eneste weekend under nedlukningen var en kæmpe gave.

Maria Anna Sofie Sichan

Mange kajakture og opdagelse af fantastiske vandringsruter både på Fyn og i Jylland, shelterpladser jeg ikke kendte til…..og så står jeg på ski om natten i mine drømme – og det er ikke en gang en joke.

Maiken Petersen

Jeg har fået lokket nogen ud i shelter, som ellers aldrig har været i en shelter eller havde tænkt at de nogensinde skulle i en shelter, men når restauranterne lukker ned og kun serverer take away, så måtte der tænkes ud af boksen (og ud i naturen).
Jeg tror på at selv når restauranterne åbner op igen, så fortsætter vi vores “sheltersushi” koncept. Og for at det skulle blive en god oplevelse for hende, havde jeg sat alle sejl ind for at hun ikke måtte fryse. Jeg havde medtaget termokedeldragter til os begge. En jetboiler der kunne koge vand til varmedunk og varm kakao I termokanden (inkl flødeskum) til dessert inkl. lune æbleskiver lavet på min omnia-ovn til trangia. Friluftsliv er ikke kun for de “hårde hunde”, men kan sagtens nyde naturen uden at gå på kompromis med komforten. Det tror jeg er gået op for flere her under Corona.

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar