Føl hos All-Out – af Susanne Romny

Lidt om mig

Jeg hedder Susanne Romny.

Jeg har et aktivt liv. Et godt og spændende liv, omgivet af et fint og stærkt netværk. Mine interesser spænder vidt, men mest af alt fylder vandre- og outdoorlivet. Når først støvlerne er snøret og rygsækken er pakket, trækker jeg stikket ud. 


Friluftslivet giver mig en daglig glæde og en healende effekt og alt dette nyder jeg, at dele ud af!

Livets Vandring er min personlige blog. Her deler jeg min passion. Det er mit mål, at inspirere til en aktiv livsstil og et velvære, som giver den ro der skal til for at hvile i sig selv. 

Lærerige og inspirerende dage som føl

Med min passion og min blog in mente, greb jeg muligheden for at følge All-Out.  Muligheden for at få et indblik i hvad denne verden brugbart kan byde ind med i min verden. At lære fra den bedste…

Mette spænder bredt i sin viden inden for friluftslivet og har noget at have det i. Med alt hvad jeg ser og lytter mig til, går Mette helhjertet og ægte ind alle de personer og aktiviteter, hun beskæftiger sig med. Kurser i ind- og udland. Foredrag og netværk. En passioneret livsstil, der tydeligt skinner igennem.

At være føl hos Mette Mortensen fra All-Out var en stor fornøjelse. Det gav mig dagligt et indblik i en aktiv hverdag med udelivet i fokus. I to uger har jeg fulgt tæt og interesseret med på sidelinjen. Jeg har set Mette over skulderen. Lyttet og lært. 

Dagene fløj positivt afsted med timer på kontoret, praktisk arbejde, foredrag rundt i landet, kurser, tapning af birkesaft, kurvefletning og vandring. Den ene dag, også med en optagelse af en reklamefilm omkring vandrestave. 

Alt sammen i en god balance mellem hands on, aktivt samvær og mange reflektioner.

Der var plads til mine mange spørgsmål og vores samtaler var inspirerende og givende. 

Forløbet var primært for at følge arbejdsgangen i All-Out og blive inspireret i forhold til min egen passion.

Jeg tog afsted med høje forventninger, mål og et åbent sind.  

  • Viden
  • Udvikling
  • Eventyr
  • Oplevelse
  • Inspiration

Alt i dette forløb er rigt indfriet. Spændende og lærerigt. Jeg er meget taknemmelig og glad for, at muligheden bød sig. 

I smukke rolige omgivelser og de sødeste mennesker omkring mig, er min rygsæk fyldt op med energi, mod og overskud.

Jeg tager ny viden og gode oplevelser med mig hjem, klar til det jeg må møde på min vej herfra.

Tusind tak Mette!

Sjaelesund Podcast Om at være alene i vildmarken
Tak fordi du læste med

“Mit navn er Mette Mortensen. Jeg har 30 års erfaring indenfor friluftsliv og vandring. Siden 2013 har jeg arbejdet med professionelt friluftsliv, hvor jeg som selvstændig deler ud af min viden på diverse kurser, foredrag og firmaevents.”

— Mette Mortensen
Friluftsvejleder, foredragsholder, forfatter og HR-konsulent


Tilføj en kommentar