Lifjell 1Igen viser Norge sig fra sin bedste side – solskin, blå himmel, spejlblanke fjorde og brusende fosser.

Vi tog færgen fra Hirtshals til Larvik i dag. Kørte i land i Norge kl. ca. 17.00 og nu i bilen på vej mod Lifjell ved Bø i Telemarken.
Jeg er af sted med min storesøster Ane’e og min lillebror Mikkel.
For dem er det deres første fjeldtur med hele hjemmet på ryggen. Rygsækkene er pakket til en fjeldtur med 3 overnatninger og jeg glæder mig usandsynlig meget til at indvie dem i min passion for fjeldvandring.
Lifjell 6Det er altid svært at beskrive den oplevelse og mentale rejse det er at bo og være på fjeldet over længere tid. Men en følelse af ukompliceret ro, ingen stress og hvor dagens største udfordring er at vælge hvilken frysetørret ret vi skal spise i aften, beskriver det vel meget godt.
Jeg håber meget de vil opleve den samme glæde ved fjeldet som jeg 🙂
Efter planen er vi fremme omkring kl. 19.00 og vil som det første spise vores første aftenmåltid.
Herefter er planen at vi pakker op og bevæger os de første ca. 5 km. frem til Sandtjønn hvor vi slår lejr for natten. Søen er smuk og har på østsiden den skønneste lille sandstrand.
Lifjell 4Jeg er sikker på at Lifjell bare venter på de tre søskende på tur 🙂
Om dækningen vil, får i en daglig opdatering her på bloggen og dagens billeder.
Glæder mig som altid til at fortælle mere 🙂

Synes du godt om indlægget? Så del det med dit netværk:

1 comment on “Tre søskende på Fjeldtur – 1”

  1. Johnny

    Spændende -som altid 🙂
    Interessant at høre hvad dine søskende synes om det.
    Glæder mig til næste opdatering fra Lifjellet 🙂

Skriv et svar