Om vores kurser:

Vi tilbyder personaleudvikling, kurser og aktiviteter med fokus på menneskelig kommunikation og socialt samvær, hvor I vil opleve nye styrker og kompetencer hos jer selv og hinanden.

Vores primære fokus er socialt samvær omkring opgaver og aktiviteter, som ryster jer sammen og skaber gode relationer på kryds og tværs.

Alle aktiviteter har fokus på samarbejde og kommunikation og samtidig får I skubbet til jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer.

Et af formålene med dagen er også, at I skal opleve hinanden i en ny sammenhæng. I får brug for andre evner og styrker end dem, I ser i det daglige. Fælles for alle opgaver og aktiviteter er, at alle kan være med. De er nemlig udformet, så der skal bruges forskellige kompetencer for at løse dem.

Eksempel på kursustype 

Program:

Fælles intro til dagen

Praktiske aktiviteter med fokus på kommunikation

Fælles frokost*

Praktiske aktiviteter med fokus på samarbejde

Evaluering og afslutning

Kurset er skemalagt fra kl. 08.00 til 16.30, med indlagte pauser af ca. 1 ½ time, og afholdes som udgangspunkt på kundens arbejdsplads

 

Før I beslutter jer:

Alle kurser bliver naturligvis tilpasset den enkelte personalegruppe samt kundens individuelle behov og ønsker.

Da der ikke er to institutioner eller personalegrupper der er ens, bliver der heller ikke to kurser der er ens!

Forud for alle vores kurser vil vi have en personlig snak omkring jeres konkrete behov og ønsker og herefter udarbejdes et uforpligtende tilbud, specifikt tilpasset jer.

Kontakt mig for en yderligere snak og eventuelt et uforpligtende tilbud, klik her