11997522_10153601159238899_1943392286_nSå kom en hilsen fra Bali, hvor min far og Inger venter på os… Som om vi ikke glædede os nok i forvejen… 🙂

Kære Mette

Vi har snakket med Wayan og i morgen skal vi ud for at finde ceremoni tøj til din far og jeg. Wayan regner også med at se jer begge i Bali-dress. Hun snakker om at tage jer med ud at købe det, dagen efter at I er landet på Bali.

Brylluppet starter kl. 8.00 i Kuta, hvor Komangs familie kommer efter Wayan. Derefter køres der i bilkortege (8 til 9 biler) til Komangs familie inde midt på øen. Her skal der holdes ceremoni i 2 templer, der kommer nok også nogle gæster ud over familien.

Næste dag, d. 24. september foregår selve festen. Den starter kl. 10.00 og der kommer nok omkring 700 mennesker til denne fest. Her skal vi også have Bali tøj på, og det er også her de skal have deres bryllupsgave.

Da festen er over 2 dage bliver vi nød til at bestille hotel oppe nordpå, skal vi bestille til jer?

Jeg aner ikke hvad balidresset koster, men det kan jeg jo skrive når jeg ved det.

Kærlig hilsen Inger og Far

Følg bloggen om vores rejse til Bali og om min balinesiske søsters bryllup. Her kan du læse den seneste blog om, hvordan jeg mødte Wayan og om hvordan vores bånd til Bali blev til: Blog 1

Synes du godt om indlægget? Så del det med dit netværk:

Skriv et svar