IMG_2744Hvad er det der skaber vores drømme og hvad er egentlig det vigtigste for os, hver især?

For hver gang jeg selv er på tur i naturen, arbejder med de unge mennesker, holder foredrag eller afholder diverse personalekurser, udvikles mestringsfølelsen. I takt med at denne følelse udvikles, skabes der hele tiden nye drømme for mig. Det er som om de kommer af sig selv og ind imellem er det også som om, at jeg bliver afhængig af ønsket om at opleve nye eventyr eller møde nye spændende mennesker.

Det er blevet sagt ofte, men det gør det ikke mindre sandt. Man når rigtig langt med en positiv indstilling og et smil.

Allerede nu er drømmene for 2015 ved at tage form… Mt. Toubkal i januar, Vinterfjeldstur til Norge i marts, West Highland Way i maj, Kebnekaise i august og Mt. Blanc i september…

VejviserOm de alle bliver til virkelighed? Det ved jeg ikke endnu, men drømmene er der og de vokser. Det er aldrig for sent at mærke efter og forfølge de ideer der opstår undervejs. For mig er de vigtige elementer i mit liv, dem jeg holder af, ønsket om at rejse, eventyret, møde nye mennesker, sætte min egen dagsorden og frem for alt at være glad.

Ind i mellem alt dette er der også drømmen om at være selvstændig og få det projekt til at løbe rundt. I dag, efter 5 måneder som selvstændig og med en masse gode samarbejdspartnere, ser det ud til at lykkedes. Det er hårdt arbejde og jeg skal ikke læne mig tilbage, men det føles godt og rigtigt!

Vi er alle forskellige og derfor findes der heller ikke en håndbog i ”Min Drøm”. Jeg har valgt at forfølge det motto der hedder: ”Når jeg bliver gammel vil jeg hellere fortryde noget jeg har gjort end alt det jeg ikke fik gjort”. Og for mig, i min hverdag og i mit liv, giver dette rigtig god mening. Jeg kender ikke altid dagen i morgen, men lige nu synes jeg græsset er grønt i min baghave og i mit liv.

LillJeg ønsker med dette indlæg at inspirere til, at vi hver især sætter fokus på, hvad der gør os glade i hverdagen generelt! Dette til gavn for os selv og ikke mindst for dem vi holder af.

Synes du godt om indlægget? Så del det med dit netværk: