Foredrag om karrierevalg og drivkræfter
– målrettet større grupper og uddannelsesinstitutioner

Har I brug for et indspark fra den virkelige verden? Fra den verden hvor uddannelse, karriere, mål, drivkræfter, tilfældigheder og kompetencer mikses sammen i en kæmpe stor sort gryde og hvor denne gryderet til slut ender med at være èt levet liv, på godt og ondt. Et liv hvor resultatet til tider ender med at være et ganske andet end vi forventede, da i sin tid stod på foran den store uddannelses-trappe og skulle vælge hvilket trin vi ville befinde os bedst på.

I dette foredrag, tager jeg udgangspunkt i en helt personlig fortælling om en mindre gloværdig studentereksamen, en spændende, men tilfældig uddannelse, en succesrig lederkarriere og beslutningen om at hoppe af det fortravlede karriere-liv for at starte på en helt frisk med tusindvis af ubegrænsede muligheder foran mig.

Fortællingen indeholder et indblik i mine valg – både de gode og dem der var mindre gode – og om hvilke tanker det så nu har givet mig, efter at have være 58 dage “Alene i Vildmarken” hvor DR1 i foråret 2019 rullede mine inderste tanker og prioriteter ud på skærmen foran en lille million seere.

Reference:

Bo Larsen, Rektor på Lemvig Gymnasium:

Mette Mortensen leverede en god start på skoleåret på Lemvig Gymnasium med sit foredrag om sine valg i livet, strategier for at klare udfordringer og hvad en karriere er for noget for en stærk kvinde som Mette. Mettes foredrag brændte igennem til vores elever i kraft af hendes personlige fortælling, hvor især gymnasietiden stod stærkt i erindringen som en skillevej i livet. Hun kunne fortælle vores elever om vigtigheden af at turde fejle, tro på sig selv og ikke at bekymre sig så meget om at have planer for livet – de har det med at ændre sig. Mettes foredrag var et fint stykke ”karrierelæring”, som jeg tror mange af nutidens unge vil kunne have gavn af. Hun får vores varme anbefaling”.

 Kontakt os for booking, uforpligtende tilbud eller individuelle ønsker HER

Jeg glæder mig meget til at møde jer derude