Det siger andre om Mette Mortensen

 

“Jeg har arbejdet tæt sammen med Mette over to omgange. Første gang var fra 2006-2007, hvor jeg var HR-afdelingsleder på Dansk Supermarkeds kursuscenter (Bøgehøj) i Ebeltoft. Jeg kender Mette fra den tid som en utrolig dygtig underviser, der altid er velforberedt, og som formår at gøre stoffet levende og interessant. Herudover har hun en særdeles god evne til at inddrage kursisterne, og er ikke bleg for at gå udover stoffet og ind i en god diskussion

Mette var med til at udvikle nye lederkurser i Dansk Supermarked – en opgave hun påtog sig med stor seriøsitet og kompetence.

Anden gang jeg arbejdede tæt sammen med Mette var i 2011, hvor Mette var HR-partner under mig i føtex. Her husker jeg Mette som en særdeles kompetent HR-partner, som var meget synlig blandt de medarbejdere hun skulle servicere. Hun fik brugt og vist hendes store kompetence indenfor rekruttering, coaching og medarbejderudvikling, og udfyldte arbejdet til alles tilfredshed.”

Henrik Skjøtt
HR-partner – Dansk Supermarked

 “I have had the pleasure of working with Mette for several years both as colleague and as her HR Business Partner. I know her as a very skilled and dedicated leader. Her approach to all tasks is solution and people minded. One of many gifts is her ability to think HR and business together.  She brings out the best in people. “

Allan Nørgaard
HR Manager at DS Smith Packaging

I vores udviklingsarbejde har Mette Mortensen være kendetegnet ved at være særdeles organisatorisk og strukturelt kompetent, med en overordentlig veludviklet evne til at omsætte ideer til og visioner til praktisk kursusvirksomhed. Samtidig sikrer Mette altid at arbejdet bliver færdiggjort.

I afviklingen af kurserne har hendes eftertænksomhed og positive kursusledelse resulteret i et læringsmiljø der har været præget af deltagernes aktive engagement og selvlæring.

Søren Møller
Kursusafdelingen ved Idrætshøjskolen i Århus

“Mette Mortensen var yderst professionel i hendes undervisning på Dansk Supermarkeds lederuddannelse. Hun havde stor gennemslagskraft, var engageret, og var fantastisk til at omsætte teori til konkrete eksempler.

I 2012 fik jeg afholdt en coachingsamtale af Mette, det var enormt udbytterigt, konstruktivt og professionelt.
Jeg vil helt klart anbefale andre at benytte sig af Mette Mortensen evner som coach og kursusleder.”

Merethe Elfrida Lassen
Salgschef food føtex Egå