Book et foredrag

Vi tilbyder i All-Out foredrag indenfor flere områder og tilpasser også gerne det enkelte foredrag til individuelle ønsker.

Book for eksempel et af følgende foredrag:

NYHED: “Alene i Vildmarken” foredrag
Hvis jeg tænker det, skal jeg gøre det!

 • Mette Mortensen fortæller om sine helt personlige oplevelser under opholdet i den norske vildmark og om hvorfor hun valgte at deltage i TV-programmet ”Alene i Vildmarken III”.en for døren og finde glæde ved hver dag i vildmarken. Det har været en kæmpe oplevelse og jeg har fået så meget godt, og mere til, med mig hjem”

Læs mere om foredraget “Alene i Vildmarken” HER

Friluftsliv og vandring

 • Flere og flere danskere vil gerne ud i naturen for at sætte tempoet ned og få overskud til at nyde den totale oplevelse af frihed. Vi vil ud og sove under åben himmel, mens vi nyder måltider i fællesskab med vores familie og venner.
 • Men hvordan får du egentlig styr på det hele og kommer godt af sted, hvis du ikke har prøvet det før? Svarene får du til dette foredrag, hvor friluftsvejleder Mette Mortensen giver dig grundige anvisninger til forberedelserne, samt de små tips og råd, der tilsammen gør, at du kan føle dig mere tryg og derved få den bedste oplevelse i naturen.

Just do it!

 • Med udgangspunkt i en bestigning af Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, i 2012 startede min rejse fra en topleder-stilling i detail-brancen til livet som fuldtids-friluftsmennske. 
 • ” Vi har alle muligheden for både at efterforske og udforske os selv og vores drømme. Det er slet ikke så svært og kræver blot modet til at gøre det. Giv slip på de store overvejelser og bekymringer og spring ud i rejsen mod det du drømmer om – Just do it!”

Arctic Circle Trail på Grønland – sommer og vinter

 • Hør om hvilken forberedelse det kræver at vandre denne ca. 160 kilometer lange rute, fra Kangerlusuaq til Sisimiut, både om sommeren og om vinteren og få den livsbekræftende fortælling om begge ture på nært hold

Om at nå toppen af Kilimanjaro ved at tage ét skridt ad gangen!

 • I 2012 besteg en gruppe gode kollegaer og jeg Afrikas højeste bjerg Kilimanjaro. Få fortællingen om selve turen, om at nå toppen ved at tage et skridt ad gangen samt beretningen om hvad det gjorde for vores fællesskab og de efterfølgende venskaber der opstod på denne tur.

Giv slip på beskedenheden og forfølg dine drømme

 • Hør om vejen fra et stresset karriereliv til et aktivt liv med friluftsliv som omdrejningspunkt. “I dag fylder friluftslivet størstedelen af mit liv og jeg må ind imellem knibe mig selv i armen for at bekræfte at det ikke bare er en drøm men virkelighed” 
 • Læs fortællingen HER

Kvinder og ledelse

 • “Man kan godt være begge ting på samme tid, uden at gå på kompromis med sig selv! – Det handler om at udfordre sig selv og den kultur vi lever i”

Arbejdsglæde og begejstring

 • Lysten til at yde god og troværdig arbejdsindsats kan ikke købes, men skal skabes gennem: begejstring, motivation og engagement – kort sagt, det skal være sjovt at gå på arbejde”

 

Oplev Mette Mortensen på dit lokale bibliotek, din arbejdsplads, din skole og/eller i din virksomhed.

Prisen for et foredrag afhænger af antallet af gæster.

Foredrag af 2 x 45 minutter med plads til indlagt pause:

0-50 personer: 5.000 kr. (excl. moms) samt udgift til transport
50-100 personer: 7.000 kr. (excl. moms) samt udgift til transport
100-200 personer: 10.000 kr. (excl. moms) samt udgift til transport
over 200 personer: 12.000 kr. (excl. moms) samt udgift til transport

(alle priserne er excl. moms og vil blive pålagt moms, for momspligtige kunder)

Kontakt os for booking, uforpligtende tilbud eller individuelle ønsker HER