Grundkursus i Vildmarksliv
Et ét-dags kursus i grundlæggende vildmarksfærdigheder

Kan du også lide at se de populære ”survival” og vildmarksprogrammer på TV eller synes du bare at det er fedt og inspirerende at søge rundt på YouTube for at lære nye tips, tricks og færdigheder til, at kunne klare dig alene i vildmarken? – så er kurset her lige noget for dig.

Målet med dette kursus er, at give dig den viden der skal til for, at du kan holde dig både mæt, varm og tør, i kortere eller længere tid, alene under åben himmel.
Du vil med andre ord, få en grundig gennemgang af de kompetencer der er nødvendige, for at du kan komme i gang med dit helt eget vildmarkseventyr.

Du vil få mulighed for at træne de mest grundlæggende færdigheder, som du skal bruge, for at klare dig alene i naturen, med færrest mulige hjælpemidler. Dette kan enten være i forbindelse med en selvvalgt pause fra hverdagens travlhed, eller hvis du er kommet i en reel nødsituation, hvor du har brug for at kunne tage vare på dig selv og din egen sikkerhed.

Undervisere:
På dette kursus vil du blive undervist af vildmarkseksperten Jesper Hede, ejer af Bushcraft Danmark samt Mette Mortensen, friluftsvejleder, forfatter og indehaver af firmaet All-Out.dk. Mette er i øjeblikket aktuel i TV-programmet ”Alene i Vildmarken”, som sendes på DR1, og vil blandt andet dele ud af hendes faglige viden samt erfaringer om den mentale forberedelse der skal til, for at klare sig i kortere eller længere perioder, helt alene i den rå, og til tider, barske natur.

Indhold:
Kurset indeholder praktisk undervisning i de færdigheder der skal holde dig mæt, varm og tør.
Vi vil bland andet komme omkring følgende områder:

• Primitiv båltænding og bålteknik
• Naturens spisekammer og tilberedningsmetoder
• Byggeteknikker til at give dig ly og læ (og komfort)
• Grundlæggende sikkerhedskompetencer
• Mentale strategier og forberedelse

Kurset kræver ingen forudgående færdigheder fra din side, ud over lysten til at lære nyt.

Antal deltagere:
Maks 16 deltagere

Dato : 15. august 2020


Pris: 895 kr. pr deltager og afholdes i Jyderup skov, Vestsjælland.

Bestil her!

Da dette kursus laves i samarbejde med Bushcraft Danmark, vil du ved bestilling bliver viderestillet til bushcraftbutikken, vælg her det ønsket kursus i listen “vælg kursus”

Tid og sted:
Kurset afholdes i Jyderup skov, Vestsjælland. Det starter klokken 10.00 og slutter klokken ca. 17.30. Der er mulighed for primitiv overnatning efter kurset.

Husk passende beklædning, nem frokost og ca. 2 liter vand til dagen.

Ved større arrangementer (skole, firma, foreninger eller lignende) indhent individuelt tilbud