Et-dags basiskursus i vandring – Bliv klar til sommerens vandreture!

Et nyt kursus på programmet til dig, der gerne vil have de helt basale færdigheder omkring vandring i Danmark på plads.
Måske skal du på Hærvejen til sommer eller du har tilmeldt dig årets Fjällräven Classic på Sydfyn – du er dog i tvivl om du nu også er klædt helt på til udfordringen. Læs og se om kurset her måske netop er noget for dig.

Kursusindhold

Er du ny i friluftsliv og vandring, eller trænger dine kompetencer blot til at blive støvet lidt af, så er dette basiskursus i vandring noget for dig.

Kurset her er tilrettelagt, så det vil give dig de mest basale færdigheder til, at vandre og overnatte i det fri. Det har fokus på god og sikker vandreteknik samt vil ruste dig til at tage på tur med rygsæk og vandrestøvler, enten alene eller med gode friluftskammerater.

På kurset vil du få færdighederne til at vælge det rette udstyr og lære om pauseteknik, sikkerhed og pakketeknik, så du kan tage sikkert på tur, få mere overskud og derved få en mere positiv vandreoplevelse i fremtiden.

Vi vil på kurset give dig simple færdigheder, der er nødvendige, hvis du skal holde dig tør, mæt og varm på vandretur og du vil få erfaringer med din oppakning, så du fremover kan ” bære dit hjem på ryggen” på den bedste måde. Den viden du får på dette kursus vil grundlæggende ruste dig til at vælge det rette friluftsgrej, som netop passer til dit behov.

Vi underviser blandt andet i:

• Valg af turgrej, herunder støvler og beklædning
• Sådan pakker og bærer du din rygsæk på den mest optimale måde
• Hvordan holder jeg mig mæt, varm og tør på turen
• Vandre og pauseteknik
• Egen sikkerhed og forebyggelse af vabler

Vi vil bevæge os i et område, hvor der er gode muligheder for både at træne de nye kompetencer – men vigtigst af alt, et område, hvor vi kan nyde den smukke natur og mærke roen ved at være under åben himmel.
Vi kommer på dagen til at vandre mellem 12 – 15 kilometer.

Deltagerforudsætninger:

Ingen, blot lysten til at være ude og godt gå-på-mod i alt slags vejr

Udstyr/grej:

Man deltager med eget grej og madpakke til dagen. Pakkeliste vil blive udsendt i forbindelse med kurset. Som minimum bør man have eller kunne låne sig frem til:

• Rygsæk
• Gode vandrestøvler
• Tøj, der passer til årstiden
• Medbring gerne andet friluftsgrej du har, så længe du selv kan bære det

Deltagerantal:

Minimum 6 og maximum 16 deltagere

Kursusleder og instruktør
Mette Mortensen.
Mette er forfatter til bogen “Vandring og friluftsliv” og har mange års erfaring med friluftsliv, som hun dyrker både privat og professionelt, er uddannet friluftsvejleder og har i mange år arbejdet med kursusudvikling og undervisning. Hun bruger det meste af sin tid i naturen eller på fjeldet, gerne i Danmark, Norge, Lapland eller i Grønland og elsker at dele ud af sin viden og erfaring. Du kan læse mere om Mette HER.

Kursusdatoer 2020

Datoerne for 2020 er endnu ikke fastlagt i kalenderen

Pris pr. deltager

695 kroner pr. person

Tilmelding og kontakt:

Skriv eller ring til Mette Mortensen for tilmelding eller mere information på tlf. 24 94 62 94 eller på mail: booking@all-out.dk

Ved tilmelding har vi brug for følgende informationer, for at kunne fremsende en faktura til betaling


Emne: Kursustilmelding

Hvilket kursus ønsker du at booke?:
Navn og adresse:
Telefonnummer:
Mailadresse:

Handelsbetingelserne for kurser afholdt af All-Out