Kampagnepris nu 200 kr.-

Ved forsendelse med DAO tillægges et gebyr på 40,75

Flere og flere vil ud i naturen, mærke terrænet og sætte tempoet ned, så der er masser af overskud til at nyde den fulde oplevelse af frihed. Nogle drømmer om at sove under åben himmel, og måltider i det fri hører naturligvis med. Men hvordan får man styr på det hele og kommer godt af sted?

Svarene finder du i bogen her – både de grundige anvisninger til forberedelserne og de små tips og gode råd, der tilsammen gør, at man får den bedste oplevelse i naturen.

Friluftsvejleder Mette Mortensen gennemgår de forholdsregler, der er nødvendige, hvis man skal holde sig mæt, varm og
tør i naturen, og giver input og viden til at vælge det rette friluftsudstyr tilpasset den enkeltes behov. Der gives også svar på, hvordan man bruger kort og kompas, og hvad man har brug for, når man fx skal tænde bål, hvis man får en vabel, bliver stukket af en hveps, og hvad der ellers er af små udfordringer.

En grundig og inspirerende manual til den spændende fase, hvor man hjemme i sofaen gør drømmene konkrete og går i gang med at planlægge en skøn tur ud i det fri.

KØB BOGEN:

Er du interesseret i at bestille et signeret eksemplar af bogen, så kan du allerede nu få reserveret et eksemplar.

Bogen koster 200 kr + 40,75 kr i fragt
(normalpris 229.95 + 40,75)

Send en mail til mette@all-out.dk med navn, adresse og telefonnummer og herefter modtager du en mail med faktura og betalingsbetingelser. Bogen bliver afsendt indenfor 24 timer, så snart betalingen er gået igennem.

Det er selvfølgelig også muligt at købe bogen i boghandlen eller via net-boghandlen.

Titel Vandring og friluftsliv
Undertitel Udførlig guide og nyttige tips til oplevelser i naturen
Forfatter Mette Mortensen
Sider 194
Format 190 x 225 mm
Omslag Softback
Udgivelse apr/18
ISBN 978-87-93575-35-6