Blog Full Right Sidebar With Frame

Caption aligned here
Klar
Vi blev vi 2020 rendt over ende af en pandemi. COVID-19 fik en indvirkning på stort set alle danskers hverdag, og for rigtig mange har det været en udfordrende oplevelse. I dette opslag har jeg forsøgt at finde de lyspunkter som 2020 har haft og OM der, trods alt, er er kommet noget godt ud af Corona-tiden? Jeg har spurgt mine trofaste følgere af All-Out, og her kan du få...
Læs mere
Færdig hytte 2
Første step: er at bygge et skelet til hytten, som i alt sin enkelthed består af 4 hjørnepæle, og en ramme til taget. Det er en fordel at bygge på en måde, så du udnytter nogle levende træer i terrænet til at fastgøre skelettet ved.
Læs mere
Århus Foredrag
I august 2019 havde jeg besøg af Katrine Fribo fra Radio MixFm. Bevæbnet med mikrofon og diverse lydudstyr, havde vi en hyggelig formiddag her i køkkenet i Kulhuse. Vi snakkede om mine oplevelser i Alene i Vildmarken, stort som småt, og kom omkring mange spændende vinkler.
Læs mere
I soveposen
Varm i soveposen, ja tak! Der er mange metoder til at holde sig varm om natten i soveposen, og det er vigtigt, at du finder frem til, hvad der virker for dig. At være kold om natten giver en dårlig nattesøvn. Det kan du for så vidt sagtens klare for en nat eller to, men hvis du er på tur over mange dage, vil det få betydning for dit fysiske...
Læs mere
Kanelsnegl over baal
I Sverige fejrer man kanelsnurrens dag den 4. oktober, og det skal da ikke gå ubemærket hen :-) Kanelsnegle kan nemlig sagtens laves over bål og er et oplagt valg, hvis man vil hygge med en snack ved bålet. I stedet for at bage kanelsneglene, kan de steges på en pande.
Læs mere
1 2 3 16